Je vidět, že Alu to má v malíku anebo často sleduje videoklipy, protže to a) mne potrápilo a b) vzdávám .
Já s těma klukama vyrůstal, víš Ale necházej flintu do žita, kdybys víc studoval mé linky na alba, tak bys to věděl taky, pravda, je jich pár tisíc,ale naučil by ses to poznat pak i po slepu
takže nic ??? nikdo nepoznal očička interpreta ???
tak tedy dáme nápovědu
takže tady se jedná o amerického zpěváka a skladatele,známého svými pomalými rockovými baladami... jinak své první veřejné vystoupení měl začátkem 70. let společně s rockovou kapelou Blackjack a svoji sólovou kariéru odstartoval někdy v roce 1983 dále pak psal,a to i pro takové zpěváky jakými jsou např. Barbra Streisand...
no a to by stačilo,to je až moc informací
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW
jelikož tu už skoro 14 dní není co hádat (když pominu Shannowuv příspěvek) tak sem dávám 2 skladby k rozpoznání - mám dojem že jsou docela těžké, tak uvidíme ....
singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW
hadej2 = skladba "So Sentimental" z alba Family Fantastic - "Wonderful (2007)" (produkce Vince Clarke)
aLuGaRd ADMINISTRATOR
1. How Could This Co Wrong (8:18 ) 2. All There is (4:32) 3. Let's Do It Again (4:13) 4. The Part Of Me That Needs You Most (3:40) 5. Destiny (3:51) 6. Being In Love With You Is Easy (5:37) 7. Too Proud To Cry (8:19) 8. Come On Over (3:51)
http://rapidshare.com/files/47411907/ex.rar
I já si to stáhnu páč to mám v hnusný kvalitě Toto je 320 kbps
aLuGaRd ADMINISTRATOR
Máš pravdu ta skladba od tebe je taky velmi dobrá, ale jen ten zvuk z té JůTrubku to kazí, halt to není taková kvalita, jako ze streamu a ještě když je to ripnutý z Laser Discu
aLuGaRd ADMINISTRATOR