| QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) | |
|
+13najade topol bohous.josev ilove80music ender shannow Eurodancefan radko h.vlastimil HEERY pimpo pavelse aLuGaRd 17 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 28/10/2010, 10:40 | |
| to fakt asi nevygooglíš, ale je to komedie s prvky romantiky a dobrodružství _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
gaboo GIGA PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 7210 Místo : ...MUSICLAND... Registrace : 26. 01. 08
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 28/10/2010, 10:50 | |
| a povedlo se... https://www.youtube.com/watch?v=_rS83N2QN-Q&p=0C8A66F76A182EDA&playnext=1&index=30 | |
|
| |
gaboo GIGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 28/10/2010, 10:51 | |
| Nová súťaž: jedná sa o jednoduchú doplňovačku. Namiesto bodiek doplnte písmená a vyjdú vám známe skladby 80- tych rokov.
1 .a.d.a – M..i. .a.d.l.n. 2 .i. .il.e - .o. .ee. .e H.n.in. .n 3 .a..g.o.o. - .o. .hy 4 .u..t.m..s – S.e.t .r.am. 5 .n.k. - .ap.ne.e .o. 6 .u..n D..a. - .h. .il. .o.s 7 ..m .ro.n - .to. 8 .ul.ur. C.u. - .ar.a C.a.e.e.. 9 .a.l ..un. - .o.e .ac. ..d .ta. 10 .e. .a.ro. - .ha..ha.
| |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 28/10/2010, 11:05 | |
| no vidíš žes to dokázal - tý jo a další hádanka
8 - Culture Club - Karma Chameleon _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 28/10/2010, 11:39 | |
| vzhledem k tomu aby se ještě někdo zapojil, tak už odpovídat nebudu a svoje návrhy jsem poslal gaboo přes SZ _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 28/10/2010, 12:04 | |
| No to je docela oříšek tahle hádanko gaboo Zatim mne jen trklo do oka 6.místo,to by mojly být Durani,ale ta skladba mi nějak neštymuje, Wild Boys to asi nebude 5.místo by mohla být Aneka - Japanese Boys
Naposledy upravil aLuGaRd dne 28/10/2010, 12:08, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 28/10/2010, 12:07 | |
| a proč by to nemohli být Durani ? to já u č.10 si myslím že by to mohl být Den Harrow ale písničku jsem k němu nedosadil _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 28/10/2010, 12:09 | |
| | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 28/10/2010, 12:12 | |
| já ti pomáhám a ty si budeš vyskakovat _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 28/10/2010, 12:15 | |
| 3.místo Too Shy - Kajagoogoo | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| |
| |
gaboo GIGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 28/10/2010, 13:15 | |
| ..tak Pavel je bud velmi dobrý alebo velmi usilovný .... chýba mu už iba 10-tka ... tak ak by chcel niekto čestný úspech... | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 28/10/2010, 13:20 | |
| ale ne mě nepočítej - já už takhle musím výmýšlet další quizz - ale těší mě že to mám dobře, jen ta desítka mě trápí _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
gaboo GIGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 28/10/2010, 13:21 | |
| ..a znovu ta 1 stranka mi ušla ... ale Pavel mi poslal cez SZ 9 spravnych odpovedí najskor... ta 10-tka nie je Den Harrow ale foneticky podobný interpret italodisco... Pavel si opat vítaz ... ... a otázka je na tebe... | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 28/10/2010, 13:31 | |
| 10 - Lee Marrow - Shanghai _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
gaboo GIGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 28/10/2010, 14:58 | |
| presne... absolutní vítez ... | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 28/10/2010, 15:15 | |
| opět jedna filmová : v jakém seriálu (a poté i filmu) zazněla tato skladba ? http://www.multiupload.com/X5JO4F2RWI
_________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
gaboo GIGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 28/10/2010, 18:02 | |
| Twin Peaks ... ale to bolo moc lahke... | |
|
| |
gaboo GIGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 28/10/2010, 19:12 | |
| ..tak ešte jeden ľahký kvízik...
1.Kto nepatrí medzi skupinku interprétov z určitého dôvodu a prečo ? A - The Weather Girls B - Ottawan C - Boney M D - Smokie
2. Kto nepatrí medzi skupinku interprétov z určitého dôvodu a prečo ? A - Kylie Minogue B - A – HA C - Bananarama D – Jason Donovan
3. Čo majú spoločné títo speváci ? A - Lionel Richie B - Stevie Wonder C - Michael Jackson D - Tina Turner E - Bruce Springsteen F - Cyndi Lauper G - Bob Dylan H - Billy Joel
4. Čo majú spoločné títo speváci ? A - Falco B – Boy George C - Richard Muller D – George Michael
5. Čo majú spoločné títo speváci a skupiny ? A - INXS B - Falco C - Nirvana D - Beatles
6. Dokážete ich zoradiť podľa niečoho ? A - A-ha B - Abba C - Modern Talking D – Duran Duran E – Limahl
7. Kto sem nepatrí ? A - Scorpions B – Europe C – Abba D – Roxette | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 28/10/2010, 19:29 | |
| neboj, připravuji težší - resp. delší
a tady jsou moje tipy 1,Smokie - běloši a bez ženské 2, Aha - nejsou z ostrova 3, všichi zpívali ve skladbě We are the world 4, Drogy ? 5, zpěváci jsou po smrti 6, Limahl, M.T., Aha, Abba, Duran Duran - podle počtu lidí 7, Scorpions jsou z Německa, zbytek Švédsko _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
gaboo GIGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 28/10/2010, 19:54 | |
| ..dobre Pavel , 2 -ku a 5 -ku trochu pooprav i ked v podstate maš pravdu .... | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 28/10/2010, 22:24 | |
| tak mě nějak nic jiného nenapadá _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 28/10/2010, 23:33 | |
| u dvojky,společný skladatel není u A-Ha |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 28/10/2010, 23:37 | |
| no jo máš pravdu - S+A+W _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 28/10/2010, 23:39 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) | |
| |
|
| |
| QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) | |
|