| QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) | |
|
+13najade topol bohous.josev ilove80music ender shannow Eurodancefan radko h.vlastimil HEERY pimpo pavelse aLuGaRd 17 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 18/11/2010, 14:07 | |
| pokus
KEISOM - smokie CUKSB ZIZF – bucks fizz HALILM - limahl RENGEIRFO - foreigner DYCIN PAUREL – cyndi lauper ROGLIA NETAFES – gloria estefan NOLILE CHIERI – lionel richie
_________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| |
| |
gaboo GIGA PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 7210 Místo : ...MUSICLAND... Registrace : 26. 01. 08
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 18/11/2010, 18:41 | |
| tak tak ... si bomba | |
|
| |
gaboo GIGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 18/11/2010, 20:26 | |
| | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 18/11/2010, 22:31 | |
| dík, ale když jsem to poprvé viděl tak jsem nechápal - jako první jsem odhalil Bucks Fizz a pak už to šlo celkem snadno - dost dobrej kviz, dik _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
gaboo GIGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 18/11/2010, 23:08 | |
| ..příšte musím přitvrdit... moc ti to pálí... | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 21/11/2010, 21:55 | |
| tak tady je instrumentální skladba z jedné veleznámé komedie z druhé půlky 70.let - schválně co vy na to ? kdo ji složil a z jakého filmu je ?
http://www.multiupload.com/XLJ0QP6BCQ
_________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 22/11/2010, 03:30 | |
| tady cítím,že jsem ten film viděl,ale bohužel nevzpomenu si, Jestli mohu,měl bych taky jednoduchou rychlohádanku Kolik drážek má běžná LP deska 33 ot./min.se záznamem 20min. na jedné straně? tolerance 5% |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 22/11/2010, 08:23 | |
| jedna strana desky = jedna spirálová drážka, nebo snad ne ?
řekl bych že film jsi určitě viděl, napovím francouzská komedie _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
gaboo GIGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 22/11/2010, 17:56 | |
| ... Pavel,tipujem bud nejaku Funesovku alebo autora Vladimŕa Cosmu ... | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 22/11/2010, 18:23 | |
| | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 22/11/2010, 18:44 | |
| - gaboo napsal:
- ... Pavel,tipujem bud nejaku Funesovku alebo autora Vladimŕa Cosmu ...
vzhledem k té Francii to nebylo zas tak těžké, Vladimir Cosma je správně, teď jen určit film ve kterém mimo jednoho sympatického herce hrála i nefrancouzská sexbomba _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
gaboo GIGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 22/11/2010, 18:55 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=jRDZh9XWEqo Zvíře ... | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 24/11/2010, 01:19 | |
| díky za připomínku,jdu se koukat |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 24/11/2010, 08:16 | |
| jj výborně ....nezapomenutelný Bruno Ferrari - "fuj ženská" _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 25/11/2010, 00:17 | |
| 1.
http://www16.zippyshare.com/v/22733410/file.html
2.
http://www18.zippyshare.com/v/17616589/file.html
Kde jste to slyšeli?
|
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 25/11/2010, 20:03 | |
| ta první je dobrá, ale nevím kdo to je tu druhou se mi nepodařilo poslechnout, protože se mi nic nezobrazilo ... pořád se stránka otevírá ... a nic _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 26/11/2010, 02:53 | |
| teď to zkouším a jde to normálně |
|
| |
gaboo GIGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 26/11/2010, 18:07 | |
| ..mne to tiež ide pustiť ale nepoznám to a tak vzdávam... | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 26/11/2010, 20:30 | |
| vzhledem k tomu, že na mém PC to stále nejde pustit, a v práci to máme blokované) tak jsem si to pustil u kamaráda a přijde mi že jsem to slyšel, možná bych potřeboval delší ukázku - že by mi to pomohlo, ale možná že ne - nevím a tak mohou další ... pokud tu někdo takový je _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 26/11/2010, 20:34 | |
| To první tipuju na nějakou italskou pikačovinu,něco na způsob filmů s Bud Spencerem a tim druhym floutkem Druhá ukázka mi něříká vůbec nic | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 27/11/2010, 00:46 | |
| už je to 24 hodin,nemyslel jsem si ,že to bude tak těžké,mohu malinko napovědět,pak to bude asi malina 1. je z filmu o zvířatech,bylo více dílů 2.z českého seriálu,běželo to asi půl roku na Primě,tohle se hrálo v každém díle 1.-asi 80ś 2.kolem roku 2005 více příště,ale teď to někdo rozlouskne |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 27/11/2010, 01:02 | |
| rád bych napověděl více,ale potom by to bylo asi o rychlosti,kdo to dá dříve,možná je to těžké,já to nemohu posoudit,slyším to denně 1. mám jako buzení v mobilu 2. mám jako vyzvánění ještě malinko napovím,není to žádný originál melodií pro mobil,abych vás nezavedl mimo,je to vystřiženo z videa |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 27/11/2010, 03:12 | |
| pro pavelse
ta 2. ukázka je celá,1. je zkrácená,ale celá skladba se takto pořád opakuje dokola,nic nového tam není |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 27/11/2010, 03:15 | |
| pro aLuGaRd v tvé odpovědi jsi trošičku škrtnul o téma,možná jsi někomu napověděl |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) | |
| |
|
| |
| QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) | |
|