World Music Forum |
|
| QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) | |
|
+13najade topol bohous.josev ilove80music ender shannow Eurodancefan radko h.vlastimil HEERY pimpo pavelse aLuGaRd 17 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 9/12/2010, 21:08 | |
| super, boduješ _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 11/12/2010, 22:51 | |
| tak tohle téma už končí?,škoda,něco bych pro vás měl,ale nevyhrál jsem,tak je na řadě vítěz |
| | | gaboo GIGA PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 7210 Místo : ...MUSICLAND... Registrace : 26. 01. 08
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 12/12/2010, 09:55 | |
| ved ked sa nikto nechytá možeš dať niečo lahké ... | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 12/12/2010, 16:33 | |
| dávám vždy něco lehké,ale pak se zvrkne,tak OK,něco pošlu |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 12/12/2010, 16:51 | |
| tuhle znáte? http://www7.zippyshare.com/v/96418948/file.html |
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 12/12/2010, 19:58 | |
| ... pierre,teba je tažke hadat...davaš dost raritné ,menej zname veci .. asi budeš musiet pomoct,lebo toto predpokladam nikto neuhadne len tak ... | |
| | | pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 12/12/2010, 21:44 | |
| silně mi to připomíná E.A.V. alias Erste Allgemeine Verungsicherung - sice teď hned nevymyslím skladbu ale myslím si že to jsou tihle "pěkně" střelení EAV jinak souhlasím že předchozí 2 skladby od Petra byly raritní _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
| | | YaKi MEGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 13/12/2010, 01:52 | |
| Interpreta téhle nové verze jsem bohužel neodhalil, ale písnička je to podle mně téměř jistě Ya Mustafa, kterou v Německu v šedesátých letech nazpíval po názvem Oh Mustafa Oh Mustafa Leo Leandros (otec zpěvačky Vicky Leandros) a dost možná i někdo další.
Pamatuji si, že vyšla na LP Amiga Express někdy začátkem 60. let - jako klukovi se mi to dost líbilo.
https://www.youtube.com/watch?v=uvxrh8K-CI4 | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 13/12/2010, 03:55 | |
| omlouvám se,pro mě je to stejné jako každá jiná písnička,protože ji znám,nechci na hudebním foru,kde mají všichni pravidelní návštěvníci celkem slušný přehled dávat hádanku,ABBA,BONEY M,SMOKIE,proto vybírám skladbu,která se alespoň nemele v rádiích,vždy mám pocit,že sem něco pošlu a bude za hodinu hotovo,tak jsem docela rád,že se to trošku zasekne a hádající začnou přemýšlet,o to tady jde.pro začátek nápověda rok 1980 a B-strana singlu |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 13/12/2010, 04:18 | |
| http://www14.zippyshare.com/v/10499892/file.html tohle je místo,o kterém se ve skladbě zpívá |
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 13/12/2010, 09:09 | |
| v práci mi odkazy zippyshare nefungují ale zkusím to že by to byli Overdrive - Constantinople https://www.youtube.com/watch?v=uQp8R-2r6CQ ... ale zase to nebyla B strana ...takže to je ode mne výkřik do tmy _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 13/12/2010, 19:21 | |
| Tak tos mě dostal - byl jsem si Mustafou úplně jist.
Ale je fakt, že jsem to poslouchal hodně potichu, nechtělo se mi lovit sluchátka a ta melodie je hodně podobná.
Doufám, že druhý pokus bude úspěšnější - Capucino - Marrakesh
https://www.youtube.com/watch?v=t61U-8HeJ3E&feature=related | |
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 13/12/2010, 19:56 | |
| Teda - zase se mi vloudila chybička - mělo by to být asi Capuccino -Marrakesh | |
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 13/12/2010, 23:07 | |
| YaKi boduje a mohl by vymyslet hádanku
to pierre - chápu tě, ale třeba ten stounovskej mix, si troufnu říct, že zas tak moc lidí znát nebude ... tedy já ho neznal _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
| | | Anonymní Anonymní
| | | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 13/12/2010, 23:32 | |
| |
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 14/12/2010, 20:48 | |
| No možná ti trošku zkazím radost - ale přiznat se musím. Našel jsem to podle té obrazové nápovědy - když jsem viděl toho chlápka s hadem, tak se mi nějak vybavila fotka z nějakého starého časopisu s komentářem "Tržiště v Marakeshi". No a od toho k identifikaci písničky byl už jen krůček.... A za tu písničku díky, dost se mi líbí. | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 15/12/2010, 06:22 | |
| škoda,že jsi to uhodl podle fotky,myslel jsem,že tu skladbu znáš,příště budu dávat skladbu,která není na youtube,ale prvenství je tvoje |
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 28/12/2010, 10:49 | |
| přes vánoce jsme lenošili, tak trochu napneme závity (já vím jsem optimista)
poznáte o jaké skupiny jde ? vzor: A: AF,AL, BU, BA = ABBA: Agnetha Faltskog, Annifrid Lyngstad, Bjorn Ulvaeus, Benny Anderson (vynechal jsem THE ... takže The Beatles by měli zkratku B a ne TB)
A: BL, MG , FM - původní sestava - ALPHAVILLE BB: LS, SB, JS - původní sestava - BRONSKI BEAT CC: JM, BG, MC, RH - CULTURE CLUB DM: AF, AW, DG, MG - druhá, nejslavnější sestava - DEPECHE MODE E: VC, AB - ERASURE N: CK, N, JUFP, JD, RB O: JP, A P: ST, CB, RD, MM, ...nejslavnější sestava, další byla až na MM úplně jiná RL: DS, RZ, AJ, DS T: SD, RS VK: PS, BB ... někdy psána kapela jen jako V Y: BB, DM - druhá nejslavnější sestava která trvá dodnes
jsou to všechno kapely (někdy tzv. one hit wonder") které působily hlavně v 80s, některé vydržely dodnes a některé začínaly v 70's ...... snad je to alespoń trochu srozumitelné _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW
Naposledy upravil pavelse dne 22/1/2011, 21:52, celkově upraveno 2 krát | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 21/1/2011, 23:59 | |
| a tady se to zaseklo,škoda |
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 22/1/2011, 11:06 | |
| TAKY JSEM SI VŠIMNUL _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
| | | | pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 22/1/2011, 20:36 | |
| soutěží ? to je silný výraz ... tři neděle tu nikdo nenapsal ani čárku tvoje odpovědi jsou správné _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 22/1/2011, 21:24 | |
| CC - Culture Club BB - Bronski Beat | |
| | | aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 23/1/2011, 19:11 | |
| Tak ať to tu tolik nespí sice je to z jiného soudku,ale to snad tolik nevadí,alespoň prověříme trochu i zeměpis takže otázka zní,kde byla tato včerejší fotka pořízena ? ( zatim bez nápovědy) | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) | |
| |
| | | | QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|