| QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) | |
|
+13najade topol bohous.josev ilove80music ender shannow Eurodancefan radko h.vlastimil HEERY pimpo pavelse aLuGaRd 17 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
gaboo GIGA PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 7210 Místo : ...MUSICLAND... Registrace : 26. 01. 08
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 23/1/2011, 20:03 | |
| ..určite v tvojom foťáku ... a snad Alpy? | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 23/1/2011, 20:07 | |
| ALU nejsou to náhodou Pustevny (Beskydy) ? tam jsem byl jako šestiletej prcek _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
YaKi MEGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 23/1/2011, 20:52 | |
| Tak to byla teď rychlovka - pavelse mě stihnul předběhnout. V zimě jsem sice ještě na Pustevnách nebyl, ale i tak jsem si jist, že je to trefa. | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| |
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 24/1/2011, 03:14 | |
| no je to už spousta let, ale takováhle architektura a RADEGAST (tím myslím sochu) zanechají nesmazatelné vzpomínky _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 24/1/2011, 03:17 | |
| koukám,že jsi noční pták,jako já,teď sem dotahal tu vinylománii |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 24/1/2011, 03:23 | |
| to je vyjímka - mám nohu v gypsu a tak čučím na Australian Open - KVITOVÁ před chvílí postoupila DO ČTVRTFINÁLE a teď bude hrát BENEŠOVÁ
vinylománie jsem si všimnul - dík - dobrá práce
_________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 24/1/2011, 09:51 | |
| - pavelse napsal:
- to je vyjímka - mám nohu v gypsu
ježíšmarjá cos dělal,byl jsi lýžovat ? | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 24/1/2011, 10:14 | |
| - aLuGaRd napsal:
- pavelse napsal:
- to je vyjímka - mám nohu v gypsu
ježíšmarjá cos dělal,byl jsi lýžovat ? nee, v neděli 2.1. jsem hrál v hale tenis, blbě jsem došlápnul a kotník to nevydržel ... _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 7/9/2011, 22:19 | |
| po dlouhém čase opět pokus o hádanku:
v roce 1983 dělali The Twins na třech koncertech v NSR někomu předskokana - komu ? a, Yazoo b, Duran Duran c, Culture Club _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 971 Věk : 103 Místo : ori space Emploi : V.I.P Loisirs : HEERY is a highly evolved human, genetically engineered by the Ori Registrace : 07. 01. 07
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 8/9/2011, 01:14 | |
| Ano - Hannover, Berlin a Hamburg a na nás zbyl příšerný zvuk | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 8/9/2011, 07:48 | |
| no ale nakonec v Hamburgu měli dvojčata zvuk i světla perfektní :-)
ale Heery stále neprozradil kapelu ... _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 971 Věk : 103 Místo : ori space Emploi : V.I.P Loisirs : HEERY is a highly evolved human, genetically engineered by the Ori Registrace : 07. 01. 07
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 15/9/2011, 01:15 | |
| Culture Club | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 15/9/2011, 08:54 | |
| a vítězem a jediným soutěžícím je Heery :- _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 17/9/2011, 01:36 | |
| Hurá, vyhrát v takové konkurenci je pro mne čest a proto si jako vítěz dovolím nastolit novou pžetěžkou hádanku: Moji oblíbení klucí Bruce und Bongo mají na obalu své LP desky z roku 1986 nějaké zvíře: 1) koně 2) velblouda 3) osla 4) trpaslíka
| |
|
| |
YaKi MEGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 17/9/2011, 19:13 | |
| velblouda | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 18/9/2011, 00:25 | |
| nevím jestli je trpaslík zvíře,ale podle Hi Ho myslím trpaslík,i když tuto LP nemám ve sbírce |
|
| |
YaKi MEGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 18/9/2011, 01:43 | |
| No já LP ve sbírce mám - a ten velbloud mě kdysi při koupi na obalu taky překvapil Zřejmě je to odkaz na písničku French Foreign Legion (o mnoho známější Heigh Ho na LP vůbec není) | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 19/9/2011, 21:47 | |
| tady je dárek pro Heeryho Bruce & Bongo - Geil (7'' Mix) 04:28 320kb/s Bruce & Bongo - Geil (Ben Liebrand Minimix) 07:00 128kb/s Bruce & Bongo - Geil (Der Remix) 07:11 192kb/s Bruce & Bongo - Geil (DJ Master Traxx Langer Geilomatic Remix) 09:16 256kb/s Bruce & Bongo - Geil (Dub Remix) 07:08 192kb/s Bruce & Bongo - Geil (Edited Mix 2) 05:28 192kb/s Bruce & Bongo - Geil (Edited Mix) 05:49 128kb/s Bruce & Bongo - Geil (Geilomatick Mix) 07:15 256kb/s Bruce & Bongo - Geil (Instrumental Mozzart Remix 5) 05:03 192kb/s Bruce & Bongo - Geil (Mozzart Remix 1) 06:38 192kb/s Bruce & Bongo - Geil (Mozzart Remix 2) 05:52 192kb/s Bruce & Bongo - Geil (Mozzart Remix 3) 08:14 192kb/s Bruce & Bongo - Geil (Mozzart Remix 4) 05:02 192kb/s Bruce & Bongo - Geil (New York Horny Mix) 07:09 192kb/s Bruce & Bongo - Geil (Special Extended Geil Re-Remix 2010) (Remix - The Sound of Music by F.A. ®) 08:38 320kb/s
http://www.multiupload.com/Q1LYWA0PM7
pass: c64 _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 20/9/2011, 01:12 | |
| YaKi vyhrál tak dává další hádanku a Pavelse díky za link | |
|
| |
YaKi MEGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 20/9/2011, 19:28 | |
| Už jsem víckrát psal, že rád hádám, ale vymyslet hádanku mi dělá docela problém Nicméně - abych se neopakoval - něco zkusím: Na obrázku jsou sólisté mé oblíbené skupiny, která plnila v 80-tých létech stadióny - a to zejména v Japonsku, ačkoliv pochází ze země nám zeměpisně velmi blízké. Ve své domovině byla taky hvězdou první velikosti, zato když přijela koncertovat k nám, překládali koncert ze sportovní haly do menšího sálu kvůli nezájmu. A to některé jich hity naše rádia hrály celkem dost.... | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 20/9/2011, 22:32 | |
| upřímně řečeno připadá mi to na někoho z PLR nebo Maďarska .... že by 2 plus 1 ??? ale je to fakt jen pokus
Heery - nz _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
gaboo GIGA PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 7210 Místo : ...MUSICLAND... Registrace : 26. 01. 08
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 20/9/2011, 22:37 | |
| taky pokus .. Neoton Family ? | |
|
| |
YaKi MEGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 20/9/2011, 23:13 | |
| Pravdu má Gaboo Na fotce jsou Ádám Végvári a Éva Csepregi z maďarské skupiny Neoton Família (neboli Newton Family - anglojazyčné desky vydávali pod tímto názvem). Důkaz, že Neoton Família byla v Japonsku známá je zde (ale podotýkám, že si v těch "muřích nohách" asi moc nepočtete): - kód:
-
http://www6.plala.or.jp/arabesque/candy_pop/newton_family.htm | |
|
| |
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 21/9/2011, 01:34 | |
| Jasně - Neoton Family sou super - taková východní ABBA | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) | |
| |
|
| |
| QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) | |
|