| QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) | |
|
+13najade topol bohous.josev ilove80music ender shannow Eurodancefan radko h.vlastimil HEERY pimpo pavelse aLuGaRd 17 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 31/1/2009, 12:51 | |
| _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 31/1/2009, 13:02 | |
| - pavelse napsal:
- to jako že bojuju s větrnými mlýny nebo se mám zachovat jako ten kůň na té animaci ?
no né,já každopádně oceňuju tvou snahu to trošku zase popohnat dopředu,ale ta hádanka by seděla spíš na někoho jinýho,že ? já bych k tomu doplnil,jestli ten fousatej loupežník používal žaludy ráže: a)7,65 mm, nebo b)9 mm, případně jestli neměl c)Magnum 38 special | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 31/1/2009, 13:42 | |
| je fakt že tady soutěžilo vždy jen několik lidí, hlavně Radko a Heery ale vzhledem k tomu že jsem dal, podle mě, dost známou kapelu tak jsem si myslel že by se někdo mohl slitovat a napsat její jméno ... a loupežník ? to je jen zoufalá snaha ... ale o co ? to asi ani já nevím ... _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 31/1/2009, 13:51 | |
| | |
|
| |
pimpo V.I.P. MODERATOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 31/1/2009, 18:47 | |
| to Pavelse: Alphaville _________________ PIMPO 4U - 80ies 4ever http://80ies.heavenforum.com/index.htm http://pimpomusic.blogspot.com http://vymena.webzdarma.cz http://jeff.webzdarma.cz
| |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 31/1/2009, 19:02 | |
| _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 31/1/2009, 19:03 | |
| - pimpo napsal:
- to Pavelse: Alphaville
no jasně že ano :excelent: _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 20/7/2009, 22:01 | |
| dlouho jsme tu nesoutěžili (tedy on skoro nikdo nesoutěží, ale což) a tak se ptám - co to je za kapelu ? _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| |
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 20/7/2009, 23:37 | |
| nee ale tahle grupa vydala ve stejném roce jako Arcadia svoje první album, a letos mají novinku _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
najade MAXI PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 680 Věk : 55 Místo : Cestu znám jen já a ... Registrace : 20. 03. 07
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 21/7/2009, 06:35 | |
| Tak po novince od a-ha se budu muset hned podívat | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 21/7/2009, 08:02 | |
| jen se podívej, je to dobrá deska a vzhledem k tomu že jsi uhádl, tak je řada na tobě abys vymyslel nějakou hádanku _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
najade MAXI PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 680 Věk : 55 Místo : Cestu znám jen já a ... Registrace : 20. 03. 07
| |
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 6/8/2009, 22:59 | |
| koukám že večery u Najadeho jsou dlouhé ... já vím že jsou dovolené_________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 7/8/2009, 09:37 | |
| To by jsme tu taky mohli čekat až do Vánoc,prostě tam někdo něco dejte a jede se dál. | |
|
| |
najade MAXI PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 7/8/2009, 13:04 | |
| Je mi líto, ale nebyla v tom dovolená, prostě mi to vypadlo z hlavy a kdyby dneska nepřišlo upozornění na odpověď v tématu asi bych na to zapomněl definitivně. A upřímně řečeno zdá se mi i zbytečný namáhat si závity přemýšlením nad nějakou hádankou, když to stejně téměř nikoho nezajímá. | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 7/8/2009, 14:21 | |
| je mi jasný nad čím přemýšlíš .......i já mám pocit že speciálně hádanky jsou mimo zájem všech ...... ale třeba se někdo chytí, jako ty naposled ... _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| |
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 7/8/2009, 23:31 | |
| tak mi napiš(te): - co byla moje první SP deska - co považuju za koncertní zklamání - co jsem dělal 12.11.89 večer - kdy jsem se dostal k internetu ? - kdy jsem si koupil kazeťák se zesilovačem ? to je selfpromotion co ? _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 8/8/2009, 08:09 | |
| si se zbláznil ne ? tohle nemůže nikdo krom tvý manželky uhodnout dej tam aspoň ke každý otázce tři možnosti ale já to zkusim i tak.... něco od alphaville ? koncert majkla džeksna na letný byls na nějaký kalbě asi tak před deseti lety v roce 1985 | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 8/8/2009, 09:17 | |
| ale najít se to dá, když budeš chtít mám dojem že některé věci ani žena neví ... nicméně tři možnosti - co byla moje první SP deskaKatapult - Karel Gott - Olympic - co považuju za koncertní zklamání(vopruz) míněno v čecháchAerosmith (předkapela byla lepší) PSB (polprázdná hala) Eurythmics (zrušení koncertu) - co jsem dělal 12.11.89 večerkoukal jsem na Aktuality byl jsem na koncertě Erasure připravoval jsem Velvet revolution - kdy jsem se dostal k internetu ?1998 - 2000 - 2002 - kdy jsem si koupil kazeťák se zesilovačem ?1985 - 1986 - 1987 tak ALU - už víš kde hledat ? _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 8/8/2009, 09:31 | |
| tak tu desku bych tipnul na Kadla Gotta ten vopruz konzert,čli sklamání bych viděl na ty Eurythmics ten datum - koukal jsi na aktuality internet 2000 kazeťák 1985 a řekni mi,že nemám pravdu :lis: | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 8/8/2009, 09:52 | |
| tak ten koncert a internet máš správně _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| |
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) 8/8/2009, 11:23 | |
| když znáš originál z 80s tak je to hračka dohledat (odpevěď v SZ) aby taky soutěžil někdo jinej _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) | |
| |
|
| |
| QUIZZZ - Rychlohádanka "Kdo to ví - odpoví" :-) | |
|